21/8

Ytterligare en dag på skolan. Det kändes sådär... Men på kvällen njöt jag och Sandra på film i kyrkan. Skit läskigt att vara där när det är mörkt med det var roligt. Ska nu njuta av en fem dagars ledighet. Ha det bra Kära Läsare <3

20/8

Vad roligt det är att komma tillbaka till skolan.....Not. Idag hade jag oxå ett möte med Ica som gick åt skogen jag kommer inte att börja där så det var tråkigt men Beatrice har börjat i min klass så det är i alla fall en bra sak som har hänt idag. I kväll blir det Robinsons.

19/8

Usch dagen innan skolan börjar. Jag vill ditt för jag har en del vänner där, men ändå jag skulle vilja ha 10 veckor till. Men imorgon ska jag oxå ha ett möte med min ny praktik plats som kommer att bli........Ica ......Inte det roligaste stället kanske men ja det är i Finspång... Men idag har jag varit på Gudstjänst och avslutningen av Bönnergårdens sommar. Och då var bland annat den underbara Linnéa med. Så ett bra samtal om sommaren goda minnen. Och så fick jag efter många om och men ta med mig Limpan ditt. Så jag var överlycklig.

18/8

Nu är jag hemma efter en lugn och skön halv vecka hos Mormor.

14/8

Idag drar jag till Mormor ses på Lördag, bloggen och alla läsare =D

13/8

Försökte idag att få en nya skepnad i mitt rum vet inte om jag har lyckats men resten blir till imorgon...

12/8

Hemma efter en underbar vecka med systrarna Carlssons på FRIZON!!!!!!!!!!!!! Vi har trots att våran el gick hela tiden haft det roligt och träffat många underbara människor och killar... Vi har varit på alla möjliga konserter som Olivia Törn (Skit bra) och Liquid Ham som som vanligt var bra. Jag känner mig nästan som en stammis hos dem =D.Men i alla fall en skit rolig vecka tack b.la. Hanna och Maria.

6/8

Idag har jag bara förberett mig för att äntligen efter 1 års väntan att åka till Frizon. Och imorgon drar vi!!!! Så inom 7 dagar kommer det en redovisning på vad vi har gjort under veckan. Ses då. Tills dess. XOXO

5/8

I veckan nu har jag , mamma och pappa varit på Markaviken. Sen på helgen blev det kusinhelg med nästan alla kusinerna =). Imorgon blir det att packa om för på tisdag ska jag, Maria och Hanna åka till Frizon. Den kristna festivalen som är utanför Kumla. Så min vecka kommer nog att bli alldeles ljuvlig.