Okej...

Helgen har varit helt underbar men mer om den kommer efter sportlovet då jag skriver långt om sportlovet och vad jag har gjort. =)

Ullared/Göteborg/Mariestad...

Det blev en lyckad alla<3´s dag med både skolan och Maria jag fick en hel ask med gele hjärtan av Maria och vi fikade på P2. Äntligen vi har försökt länge med att komma in men då blev det äntligen bra.Igår var jag hos Tandläkaren och tog bort tandsten. Usch.......... Men idag ska jag i alla fall åka till Mariestad och vara där i helgen med släkten och åka till Ullared och Göteborg. Skit kul.....

vecka 6...

Denna vecka har jag haft det fullt upp. Jag har inte hunnit tränna en ända gång. På torsdagen var jagi skolan och sedan på Söndagsskole möte. Där vi sbestämde en hel del regler och lärde oss en dans. I fredags kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde det kommer i ett senare inlägg. På lördagen fick jag vuxenpoäng. Jag och Johanna tog bussen in till Norrköping och åt på en resturang. Pizza Hut där vi oxå träffade Klingstedt med familj.Vi kunde sitta där helt själva utan föräldrar och betala hela notan själva.God mat var det oxå så Pizza Hut rekomenderar jag. På Söndagen hadde jag söndagsdraget tillsammans med Siw och Leavon. Det gick bra tyckte jag och det nya vi hade pratat om på torsdagen funkade bra oxå. Idag har jag varit på HM. Och på dam avdelningen. Sen så fick jag se en kändis......... Malin Baryard inte fför att jag är ett hästfantast men det är ju kul att se en kändis................ I morgon blir det relationsdag och alla hjärtansdag med Maria.

Rutorna...

Idag har jag dels varit en stund med Ella och vi spelade Wii som vanligt. Men det var oxå roligt som vanligt. Sen efter det så träffade jag en grupp som nu kommer kallas rutorna en grupp där fyra ledare och fyra snart tonåringar pysslar och samlar in pengar till mer behövande. Vi kommer att dels stå på Finsponga Marken men oxå i Baptistkyrkan. Hoppas att det går bra. Men som innan har vi haft det trevligt och vi fikar och pratar lite om vad vi har varit med om i livet.

3 månader...

Igår så hade jag haft min blogg i tre månader. Vi käkade semla så jag kan säga att det var så vi firade den stora händerlsen... Jag har varit på HM inte så mycket att säga. Hela dagen på Dam igår och idag tre timmar. Det var kul men jobbigt nu sista timmen det gick så långsamt... Min lärare besökte oxå det var inte kul...

Söndag...

Idag har det varit fullt upp. Vaknade klockan halv åtta och gjorde mig i ordning för att ha hand om söndagsdraget. Som idag gick rätt så bra... Det blev skrik nästan på en gång av killarna och tjejerna satt tyst. Direkt efter det så frågade Hanna och Maria mig om att följa med till stan och jag sa ja. Så vi åkte med en gång och vi fick fina klistermärken och pennor ifrån Mc Donald´s, jätte fina grjer. Sen var vi på Ingelsta hela eftermiddagen och shoppade jag hittade en eyeliner som jag förhoppningsvis kan andvända...

Jenny...

Idag har jag varit sedan klockan sex med Jenny via har haft det jätte roligt med mycket skratt. Vi körde Wii och andra spel och hade en tjejkväll. Riktigt mysigt.

torsdag...

Får sen om något händer idag jag har just nu lunchrast så jag och Ellen sitter vid datorn. Ska ha matte om fem minuter. TYVÄRRRR...Efter skolan är det sång övning med tjejerna och Samuel. Egentligen skulle jag ha varit  med Jenny idag men det gick inte för att tiden inte fanns. Tyvärrrr.... Skulle oxå trännat idag men jag hinner inte det heller så bara skola och sång idag.

Onsdag...

Oj, vilken dag... Idag vaknade jag halv sju av att jag skulle gå till tandläkaren. Usch det tråkigaste nästan man kan tvingas gå upp för. Och jag fick laga ett håll och bedövning x2 det gjorde ont... Men efter det fick jag gå hem och slappa i lite mer än tre timmar sen var det bara att gå till skolan. Som vanligt var Handelskursen inge rolig och vi satt vid fb och vi satt nästan hela tiden med det till och med läraren... Men efter den lektionen kom Ella med mig hem och vi dansade med Wii och fikade. Vi hade det jätte trevligt. Men sen bar det av till Pia Mikmar som har en tjejgrupp där jag är med och är ledare för. Och idag hade vi det skit roligt vi fick berätta lite om våra liv och det var roligt att höra de andras historia. Till och med ungdomarna sa sitt. Dagen slutade med att Pia körde hem alla och med många skratt gick alla tjejerna till sängs.
KRAMIS!!!