29/7

Idag var det ingen rolig dag jag har inte mått bra och varit nere hela dagen. Men imorgon åker jag, pappa och mamma till sommar stugan i Västergötland. Tyvärr åker varken Eric eller Sandra med så jag kommer väll att bli ensam en del. Och i helgen kommer vi att ha kusinhelg. Vilket är den helgen alla kusiner som kan kommer och i år blir det kanske bara jag och Rebecka. Så det blir ett litet foto i år. =) Så det kommer att dröja innan nästa inlägg kommer ...

28/7

Idag har det skrattats och gråttit när vi har spelat in film på förmiddagen. Fy vad roligt vi har haft det... Men sen på eftermiddagen blev det gymmet med Maria och Hanna. =)

27/7

Idag var det sista dagen på jobbet inte så mycket att göra men skönt ändå. Jag och Linnéa fick varsin Triss (Nitlotter båda två) och varsin 200g Daim choklad. En lyckad present. Sen när klockan blev typ två skrek jag och Linnéa av lycka. Sen på eftermiddagen kom Johanna och Maria och vi spelade in några scener ifrån filmen vi ska göra. Och imorgon kommer oxå Ellinor så då ska vi spela in hela dagen... Hoppas det går bra.

26/7

Idag har det oxå varit en underbar dag. Jag har inte haft så mycket att göra på jobbet men det har varit långa grejer så det har tagit din tid. Sen har jag oxå haft en hälsodag idag. Jag cyklade som vanligt till och från jobbet sen på eftermiddagen gick jag och pappa till Rejmes för att hämta bilen som har varit på lagning och när vi kommer hem och någon timme senare ringer Maria och då blir det gymmet. Och det var väldigt många där. Väldigt många snygga!

25/7

Idag har varit en helt underbar dag. Jag har haft det roligt på jobbet och det har gått fort och många kunder. Plus att det har varit avkopplande att komma hem och att nästan hela familjen kom. På fredag kommer den siste och så är vi en hel familj igen. =)

24/7

LINNÉA DEN UNDERBARA!!!!! Ja idag var jag med Linnéa och det blev film plus mys. Och så klart en massa skratt =) Tack Linnéa för denna dag/kväll!!!!!!!!!

23/7

Igår var jag ensam hemma. Fy vad skönt. Det har aldrig varit så tyst här hemma. Idag kommer Linnéa på besök och det kommer att blir tacos och film kväll =)

22/7

Idag for Eric, mamma och pappa till mormor. Och imorgon sticker oxå Sandra på läger. Stackars Limpan som får vara själv med mig ända till på onsdag... Men Linnéa ska ju i alla fall komma på Tisdag så då blir det lite variation.

20/7

Idag har det varit en trevlig dag. Vi har haft lite och göra och efter jobbet blev vi bjudna till lollo på glass. Smarrigt.

19/7

Jo men idag rullade det på tycker jag. Jag hade tre saker och så fick jag hänga med en på ett extra besök. Så jag hade det trevligt.

18/7

Idag hade vi lite att göra i alla fall var inbokad i tre grejer och fick tre extra saker att göra med Linnéa. Sen kom Urbys förbi och det blev fika sedan jordgubbar med familjen.

18/7

Idag hoppas jag värkligen på att jag är bokad någon mer stans än bara på 1 ställe kanske 3 =)

18/7

Ännu en bild sen i våras fotad av Maria

17/7

Idag hade jag 1 grej planerad i schemat. Fy jag blev nästan arg då. Men jag träffade Ängeln Emma Alander så jag var räddad i en timme till och sedan blev det två små jobb med Linnéa. Efter det blev det filmteam och planering. Sen gymmet med Core och Afro dance. Efter det mys med familjen =)

16/7

Igår var jag och min familj på smultronstället och åt. Det var som vanligt gott och vi träffade på massor av sköna människor. Men på jobbet var det inte lika roligt jag hade 2,5 timmes dötid....

15/7

Idag har det varit en hälso Maria dag... Vi började med gymmet och sedan "All about Steve", Wii och promenad. En underbar dag Tack Maria =). Imorgon väntar jobbet...

14/7

Igår hade jag det faktiskt roligt på jobbet. Jag fick göra något idag... Hade nästan något att göra hela dagen endast 1 timmes dötid. Idag blir det städ till att familjen kommer hem och sedan gymmet.

11/7

Döööööööööötid på jobbet. Men vi fick våra scheman idag dock var det bara en grej på det som tog 30 minuter så resten av dagen fick vi följa med andra...

10/7

Idag hade jag och Linnéa i alla fall mer jobb att göra även om det gick segt men jag hoppas att få jobba själv eller jobba med Linnéa imorgon. Så jag kan få ett schema...

9/7

Igår var min första gång på Hemstjänsten. Jag kunde inte skriva igår för vårat Internet funkade inte av någon anledning men i alla fall var jag där igår men alltså så mycket döö tid som man har det är inte klokt men när man väll gör något så är det väll ok. Men idag kanske jag och Linnea ska gå själva hela dagen eller så går vi med någon annan....

8/7

Öland var väldigt trevligt kom hem igår med syskonen. Men vädret var inte på våran förutom några timmar på lördagen. Då blev det äntligen bad. Idag förbereder jag mig för mitt sommarjobb som jag ska ha i morgon och tre veckor framåt. Jag ska jobba med Linnéa så jag ser verkligen fram emot dessa veckorna. =)

5/7

Igår var härliga Jenny här och det blev massor av jordgubbar o skratt.
Och idag gäller det idag ska vi till Öland. Jag har inte varit där så många gånger kanske bara en och nu ska jag dit med Sandra o Eric. Så jag ser fram emot 4 - 5 timmars bilresa och sen får vi se vad som händer...

3/7

Idag spelade jag och Eric Minigolf... Och jag vann jippi skulle köpa en seger glass men de tog inte kort i disken så .... Men jag vannnnnnn jag vinner aldrig men NU VANN JAG =)

2/7

Idag har lilla Johanna och haft komedi maraton som inte kunde avslutas utan kommer att hålla på hela v. 28 om det behöv. Men tack Johanna för att du finns <3

1/7

Idag blev det faktiskt en slappar dag har inte gjort något utom att spela spel med Eric. Jag som sa att en sådan dag inte skulle komma....