Bling, blong

Nu är julen slut och mellan dagsreorna börjar. Jag och Sandra åkte direkt till HM i Ingelsta för att shoppa. Vi hade fått presentkort i julklapp... Men julen har varit härlig förutom att snön är borta. Det är tråkigt man vill ju ha lite i alla fall. Men vi har firat jul i Finspång med Mormor. Jag har fått flera fina grejer som en dator plata ifån IKEA. Så jag får upp den i högre höjd, Smycken, en klocka, DVD och en säsong med mera... Men det har i alla fall varit lungt här hemma. Hur brukar du fira jul?? Komentera gärna. God Jul o Gott nytt år!!!!!
Kramis kramis <3

23 december...

Idag är det dagen innan julafton för de som har glömt det, och idag är oxå dagen då man har mest att göra. Städa, laga mat, handla, pynta och klä granen. Allt på en dag det blir mycket... Men vi har haft det roligt här på Nyhem och sen har mormor läst min bok jag skriver. Och jag lärde henne hur man hittade på eniro för det tyckte hon var kul. Så nu ska hon oxå ha en bärbar... God Jul till alla.
KRAMIS

Skäms...

Oj oj nu var det länge sedan jag bloggade. Men nu får det bli en snabb genom gång bara.
Fredag- Matte prov det gick kanske bra vet inte men det kändes bra. På kvällen ringer Maria och bjuder med mig till henne för att se på VD och en film. Så jag sover över där.
Lördag- Är hos maria och gör oss sedan i ordning för den årliga julfesten som detta år var i bk. Det blev en mycket rolig fest med skoj och så sjöng vi.( Jag vet att jag lovade att lägga ut en bild men jag orkar inte så de som såg klänningen vet hur den ser ut ni andra får komma förbi eller se mig vid ett tillfälle då jag har den xD)
Söndag- Idag på gudstjänsten sjöng vi oxå men alla var trötta efter festen som slutade runt tolv kvällen innan.
Måndag- Idag var jag sjuk och åkte inte till HM. Istället var jag hemma och sov vilket jag behövde. Jag sov ända till 1.
Tisadag- Idag var sista dagen på HM. Så jag kände lite att jag var tvungen att gå. Men det gick bra och det var kul. MÅNGA KUNDER kan man säga nu när rea:n har kommit ut.
Onsdag- Då car lärling settorna, tvåårna och treårna på O`Learys och bowlade plus att vi åt tillsamans.
Torsdag- Idag var det skolavslutning på Bergska med en revy. Den var så där inte dårlig men heller inte jätte bra. Jag fick några julklappar och sen på eftermiddagen kom Eric och Mormor hem. Nu så ska jag flytta in till Sandra och bo hos henne i jul för att mormor har paxat mitt rum.
Oj oj vad mycket det blev m4en nu har jag nästan kramp i fingrarna så det är bäst att jag slutar.

KRAMIS, KRAMIS!!! <3

HM...

I måndags och tisdags var jag på HM som vanligt. På måndagen var det inget roligt mycket call off och bara en timme i butiken. För att jag o lärare plus handledare hade möte i en timme fast egentligen skulle det bara ta en kvart =(. På tisdagen var det ingen skilnad lika långtråkigt egentligen men i dag kom red bull och gav alla som jobbade en red bull så då blev jag glad... Idag har jag inte orkat med så mycket förutom skolan vilket var en kort dag förutom att vi hade teori tre timmar på eftermiddagen. Då vi gick till lärarens arbetsplats och hade studieresa. Det slutade med att alla blev fotograferade för han jobbade med det och så fick med oss bilderna hem. Vi alla hade skit kul tre timmar går fort...

fre, lör,sön....

Denna helg blev det mycket att göra på fredagen kanske inte så mycket bara skola och läxor. Men på lördagen var jag, Maria, Hanna, Jossan och Alicia på mercy gospel i Linköping. Det var grymt bra hade askul förutom en grej men det är inget att ta upp sen på söndagen hade kyrkan julbord vilket blev en succé. Plus att folk gav mig possitiva komentarer efter att jag hade sjungit tillsammans med mamma. Efter det blev det att gå raka vägen till pingst och deras julkonsert vilket oxå blev lyckat. Personligen tyckte jag att det blev lite för långt...

ojoj...(2)

Ja nu har ni väntat tillräkligt länge uppdraget var att... Göra större text på rea skyltarna och göra om i datorn. Det gick "galant" och jag vissade till och med min handledare lite saker på datorn som hon inte kunde.På kvällen femtio minuter efter att jag kom hem skulle vi iväg å bowla. Söndagsdraget och Kompis ledarna plus att församlingen betalade =D. Men det gick verkligen åt skogen med bowlingen,. Sen kom vi hem o jag gick och la mig va DÖÖÖ trött. På onsdagen hände inte så mycket förutom att jag var på en awesome bönegrupp. Hade jättekul där o ville inte gå. Idag har jag varit i skolan och haft engelska prov vilket jag tror gick bra. Det kände så i alla fall. Sen skrev jag klart första kapitlet i min egna bok som ni kommer att läsa i framtiden hoppas jag. Jag har nämligen en tanke om att bli författare... Sen på eftermiddagen kom Jenny o vi hade skojigt här hemma sen lovsångsgruppen vilket var högljudt idag. (absolut inte från mig)
Kramis, kramis

ojoj

ojoj vad jag inte har haft tid att blogga. Jag har haft full rulle hela tiden. På måndagen var jag på HM och hade det jobbigt för att hon som ska vara på lagret var sjuk så då blev jag den som visste mest om allt där nere. Och det var inte allt jag visste...  Och då fick vi massor av varor för det var call offen och massor utav Rea och ny varor. Men sen de sista två timmarna var jag på kosmetic och det var som vanligt mycket att göra men kul. På tisdagen hade jag ingen lust att åka till HM för jag visste att det skulle vara mycket att göra, men åkte i alla fall sen som väntat så var det det och på eftermiddagen så kom min lärare förbi och vi pratade lite om praktiken och så... Sen hade jag fått ett uppdrag av min teori lärare att hitta på ett uppdrag som man inte hade gjort förut och se om man klarade av det och vad mitt uppdrag var får ni reda på i nästa inlägg.....(kOMENTERA GÖR DU GENOM ATT KLICKA PÅ KOMENTARER OCH SEDAN SKRIV DET ÄR ROLIGT ATT FÅ KOMENTAER)
Kramis xD

Oj...

...idag har jag haft något att göra kan man säga. Det börjar med att jag går upp kl.7.30 för att göra mig iordning för Söndagsdragets avslutning som gick bra sen. Efter gudstjänsten hjlpte jag till med fikat. Och sen åkte jag hem och hemtade lImpan så han blev fotade det blev inte så bra för det blåste så men några bilder i alla fall. Sen åkte jag Maria Hanna och Jossan till Norrköping och shoppade jag hittade Örhängen o volym puder på HM. Och en klänning för halva priset till julfesten på bik bok och julklappar till mormor. Imorgon bliré HM!!!!!!

Lördag...

Idag åkte jag Sandra och Jossan till Sonstorp och Missinkyrkan. För att slå in biblar. Och det blev en succé, vi hade riktigt kul där. Sen när vi kom hem åkte jag och Pappa till Carlssons och lämnade bullar sen lärde jag mig att tanka och tvätta bilen stålt. Sen bakade jag och Mamma lussekatter och det blev oxå en succé.

X(

Idag var ingen rolig dag men igår var roligare för då var jag på kör och denna gång vågade jag ta större steg. Eller jag tyckte det i alla fall. Idag som sagt mådde jag inte bra. Jag kände efter 5 min av skol tid att jag hade hög huvuvärk och kallsvetig vilket jag har varit nu ett tag. Men idag fick jag nog och gick hem. Hemma tog jag det lungt och nu på kvällen har jag sett på VD och Idol. VD var jätte bra som vanligt och jag hoppas på att Moa åker ur Idol för att... Nej det var allt idag imorgon ska jag, Sandra och Jossan till Missionkyrkan i Sonstorp för bibelinslagning och PIZZA.... MUMMMMS!!!!! Ses där kanske????
Kramis